EKOBREEZE-PRODUSE SMART-SISTEM DE RACIRE PRIN EVAPORARE AIR COOLER

ECOLOGIC, ECONOMIC, ERGONOMIC

EKOBREEZE AIR COOLER este un SISTEM ECOLOGIC PENTRU RACIRE– de generatie noua, utilizand un principiu de racire naturala (reactie endoterma) care este extrem de ecologic, deoarece nu necesita utilizarea de compresoare costisitoare sau gaze de racire, cum ar fi pentru aparatele de climatizare si pompe de caldura.

Deosebit de eficiente, aparatele evaporativ AIR COOLER EKOBREEZE, sunt un ajutor indispensabil pe toata perioada calduroasa, in aer liber, in incaperi partial inchise sau in spatiile industriale ventilate, unde temperatura este ridicata si aparatele conventionale nu fac fata, fiind oricum foarte costisitoare.

EKOBREEZE-PRODUSE SMART SOLUTION

Tot ceea ce conteaza pentru tine...

Produsele EKOBREEZE sunt  cea mai buna optiune, deoarece ofera beneficii maxime si de reducere a costurilor. Desi, costul initial al acestora ar putea fi mai ridicat, EKOBREEZE reprezinta o investitie pe termen lung, benefica din mai multe puncte de vedere.

Compania noastra comercializeaza sub brandul EKOBREEZE sisteme de racire prin evaporare AIR COOLERE, produse care lupta importriva VIRUSLOR, BACTERIILOR, PESTICIDELOR, etc., sub brandul EKO-DOME corturi geodezice, cu structura metalica pentru utilizari rezidentiale sau comerciale.

Stim cu totii ca virusul  descoperit si care afecteaza intreaga lume rezista pe suprafete, in spatiile inchise, insa EkoBreeze & Eko-Dome vine in ajutorul dvs. cu SOLUTII SMART -SOLUTII INOVATIVE.

PRODUSE EKOBREEZE

SOLUTII SMART-SOLUTII INOVATIVE

EKO-DOME STRUCTURI GEODEZICE

EKO-DOME STRUCTURI GEODEZICE

EKO-DOME STRUCTURI GEODEZICE

De ce sa ne alegi pe noi?

BENEFICII

EKOBREEZE AIR COOLER - SISTEM RACITOR DE AER PRIN EVAPORARE - PRODUS INOVATIV

EKO-DOME- structura geodezică tip dom a fost inventată în SUA în anul 1949, dovedindu-se a fi cel mai eficient sistem de construcție cunoscută de om până în prezent. Oferta noastră cuprinde o gamă variată de corturi geodezice EkoDome EXPO, pentru vânzare sau inchiriere, între 4 si 50 m diametru,  complet personalizabile.

Purificator de aer Ekobreez Pro EKO-PA3

Sistemul eficient EKOBREEZE transforma aerul poluat din interior în aer curat, mai sanatos, prin reducerea substantelor și mirosurilor nedorite: particule de pana la 0,3 microni (particule foarte mici de polen, alergeni, praf, acarieni, spori de mucegai), bacterii si virusuri, mirosul de tutun și alte mirosuri, TVOC și gaze.

O SOLUȚIE MAI BUNĂ PENTRU VIATA TA EKOBREEZE CLEANER

EkoBreeze Cleaner este considerat un produs foarte bun care lupta importriva virusilor, bacteriilor, etc. Stim cu totii ca virusul, nou, descoperit si care afecteaza intreaga lume rezista pe suprafete, insa EkoBreeze Cleaner vine in ajutorul nostru pentru a distruge /elimina de pe suprafata fructelor, legumelor, a carnii de orice fel, a pestelui sau a diferitelor obiecte: tacamuri, sticle pentru hrana bebelusilor, jucarii, etc. a virusilor, bacteriilor, agentilor patogeni, paraziti, metale grele, mocrobi chimici, etc.

Livrare gratuita

Garantie, satisfactie

Servicii proiectare

Garantie, restituire

Montaj, Mentenanta

Siguranta, Eficienta

NOUTATI DESPRE SOLUTIILE INOVATOARE BRAND EKOBREEZE

Aboneaza-te la Newsletter

FII LA CURENT CU ULTIMELE OFERTE!

„Cateodata viata este surprinzatoare punandu-te la incercare prin propriile tale alegeri.”