De ce purificatoarele de aer ekobreeze?

De ce purificatoarele de aer ekobreeze?

Filtru Ekobreeze antibacterian, antivirus.
In aceasta perioada speciala, a devenit un consens intre oameni pentru a iesi afara si a purta masti. 
Mastile blocheaza virusul, dar nu le puteti purta acasa, cum puteti asigura o respiratie sanatoasa in interior? 
Unele familii au cumparat epuratoare/purificatoare de aer, dar majoritatea pot filtra numai praf, nu pot steriliza aerul.  Dupa o perioada de timp, elementul de filtrare este umplut cu praf si daca nu este inlocuit in timp, bacteriile se vor inmultii, iar epuratorul/purificatorul va deveni o sursa majora de poluare.
Si atunci intrebam? Exista un filtru care este rezistent la virusi?
Da….acesta exista…Purificatourl de aer din noua generatie Ekobreeze PRO EKO-PA3 contine dublu filtru TRUE HEPA cu nanoargint, DUO ionizator si senzor cu infrarosu PM2.5. Purificatorul de aer monitorizeaza digital si imbunatateste calitatea aerului din interior. Calitatea aerului pe care îl respirăm este esentiala pentru sanatatea noastra. Tehnologia de filtrare EKOBREEZE purifica aerul in mod natural, fara a utiliza substante chimice.
Sistemul eficient EKOBREEZE transforma aerul poluat din interior in aer curat, mai sanatos, prin reducerea substantelor si mirosurilor nedorite: particule de pana la 0,3 microni (particule foarte mici de polen, alergeni, praf, acarieni, spori de mucegai), bacterii si virusuri, mirosul de tutun si alte mirosuri, TVOC si gaze.
Purificatorul de aer EKOBREEZE EKO PRO-PA3 contine filtrul TRUE HEPA cu strat de acoperire nanosilver / filtru HEPA clasa H13 care retine 99,97% din totalul particulelor din aer si alergenilor, cum sunt praful, polenul, acarienii, virusurile si bacteriile de peste 0,3 microni. Stratul nanosilver contine un agent antimicrobian care elimina bacteriile si virusurile, opreste cresterea si previne aparitia mucegaiului si elimina mirosul de la suprafata filtrului.  Filtrul din Carbon Activ elimina mirosurile neplacute, substantele chimice si gazele, previne aparitia bacteriilor, virusurilor si mucegaiului.
Argintul este un dezinfectant antibacterian anorganic natural, iar ionii de argint pe care ii elibereaza joaca un rol in sterilizare si dezinfectare.  Avand in vedere faptul ca noul virus nu este tratat în prezent cu medicamente speciale, ionul de argint poate fi utilizat ca alt mod pentru a preveni noul virus, prin urmare filtrele TRUE HEPA cu un strat de acoperire nanosilver retin 99.97% din totaul particulelor din aer si alergeni.

 

 
 

About Author

Related posts

Give a Reply