Despre Noi

Viziunea noastra

Dorinta noastra cea mai mare este sa devenim pionieri pe piata Air Coolere-lor, prin promovarea standardelor de performanta ale tehnologiei si prin crearea unei retele intregi de produse inovative.

Credem ca putem face o diferenta in aceasta lume…

NE BAZAM

Multi ani de experienta

OFERIM

solutii sigure si eficiente

FOLOSIM

cea mai noua tehnologie

DEZIDERAT

Inceputul afacerii noastre

Dintotdeauna am fost in intampinarea provocarii de a concepe o gama larga de produse inovatoare, care sa performeze economisind energie, bani si care sa fie prietenoase cu mediul inconjurator.

Prin GTG IMPEX  am creat divizia Smart EKOBREEZE, pentru a vinde si sustine sistemele racitor de aer prin evaporare, bazandu-ne pe 10 ani de experienta in tehnologie si produse inovative

Fondatori: Dan Plescan & Marius Militaru

VIZIBIL
GARANTAT
ECOLOGIC

SISTEME DIVERSIFICATE PENTRU NEVOILE TALE

Cu pasiune,  ani de experienta si expertiza profunda pentru a facilita proiectarea sistemului racitor de aer prin evaporare modern si inovativ pentru un viitor sustenabil si eficient din punct de vedere al consumului de energie.

O solutie castigatoare pentru tine si mediul inconjurator!

EKOBREEZE AIR COOLER este unul de generatie noua si utilizează un principiu de răcire naturală (reactie endoterma) care este extrem de ecologic, deoarece nu necesită utilizarea de compresoare costisitoare sau gaze de răcire, cum ar fi pentru aparatele de climatizare si pompe de caldura.

In ultimul deceniu aceste sisteme au castigat cota mare de piata la nivel mondial in fata celor clasice dar utilizarea lor este cu atat mai mare cu cat acopera segmente care pana acum pareau practic de neacoperit in ceea ce priveste climatizarea sau puteau fi instalate solutii tehnice cu costuri initiale si de exploatare care faceau nejustificata prezenta lor.

Compania noastra implementeaza aceste noi tehnologii pentru climatizarea spatiilor deschise, semideschise sau industriale si se adreseaza tuturor segmentelor de utilizatori ,de la cei casnici pana la cei industriali avand in portofoliu solutii personalizate pentru intrega diversitate a cererii, oferind in acelasi timp:

  • garantie si post garantie

Suntem specializati in :

Proiectare 80%
Montaj 90%
Mentenanta 95%

Care este misiunea noastra?

Misiunea noastra este sa oferim Sisteme smart EKOBREEZE adecvate si cu un consum scazut de energie. Dorim sa imbunatatim mediul in care traim prin tehnologii durabile, eficiente energetic si inteligente; sa ajutam clientii care opereaza in medii exigente sa isi reduca substantial costurile de energie, de intretinere si implicit amprenta de carbon, dar totodata sa maximizeze siguranta si productivitatea in munca.

De ce sa devii PARTENERUL NOSTRU?

Unicitatea si particularitatea afacerii noastre se reflecta in oportunitatile oferite clientilor si partenerilor nostri, in a-si alege propriile componente si performante ale produselor in conformitate cu cerintele si nevoile specifice fiecaruia.

Este important pentru noi ca aceste proiecte sa fie in primul rand personalizate si adaptate la nevoile oamenilor, la cerintele legate de calitate si la efectele vizuale asupra aspectelor ecologice si implicit conservarea mediului